Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 

Chrono by Tded

 Tytuł: Chrono by Tded
PostNapisane: 19 sty 2014, o 21:37 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 paź 2012, o 19:47
Posty: 486
Lokalizacja: Rytel
Replika: AK-74 RK-06
FPS: 540
No, to się udało, mamy chrono, lecz na razie w wersji baaaardzo testowej, ale to się jeszcze ogarnie, sklepie jakąś obudowę i będzie pinknie. :)
Obrazek

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 sty 2014, o 22:13 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 paź 2012, o 13:36
Posty: 211
Lokalizacja: Rytel
Replika: M4 SA
FPS: 400
Działa potwierdzam ;). I co było ze wtedy nie działało ? :P


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 sty 2014, o 22:16 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 paź 2012, o 19:47
Posty: 486
Lokalizacja: Rytel
Replika: AK-74 RK-06
FPS: 540
Jedna z bramek, odbiornik nie widział nadajnika, lekko przestawiłem i działa.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 sty 2014, o 15:07 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 paź 2012, o 23:22
Posty: 331
Replika: M4 EA CQB / M16 SA
FPS: 330
Japierdu... Tded. Zniszczyłeś mi w tym momencie system i bariery umysłowe. Wiedziałem, że Ty zdolna bestia jesteś, ale żeby chrono ;o Szacunek pełen.

Już wiem do kogo się zgłosić gdybym chciał efektownego sylwestra robić na Wiejskiej w Warszawie (z głośnym okrzykiem ALLAH AKBAR!) ;)

_________________
Obrazek

Przechodniu, powiedz Ojczyźnie, żeśmy walczyli do końca, spełniając swój obowiązek.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 sty 2014, o 21:12 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 paź 2012, o 13:36
Posty: 211
Lokalizacja: Rytel
Replika: M4 SA
FPS: 400
Kiedy wersja finalna ? :P


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 sty 2014, o 21:54 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 paź 2012, o 19:47
Posty: 486
Lokalizacja: Rytel
Replika: AK-74 RK-06
FPS: 540
Już!

Obrazek
Może to jakoś obuduję, ale to już nie jest takie konieczne...

Ale myślę, że dokładność co do 2 miejsc po przecinku wystarczy ;), nie bądźmy drobiazgowi :D

PS. Cmyk, to co wyświetla się na ekranie to z twojej M'ki, masz sprężynkę m100 :/

_________________
Obrazek


Ostatnio edytowano 30 gru 2014, o 23:31 przez Tded, łącznie edytowano 1 raz
Korekta treści


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 sty 2014, o 02:00 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 paź 2012, o 07:26
Posty: 585
Lokalizacja: Chojnice
Replika: M4 EA, M.E.U. TM
FPS: 320
Weź to na strzelankę w końcu się dowiem, ile klami TM mają fps. :D

_________________
"Jeśli chcesz pokoju, szykuj wojnę"
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 sty 2014, o 21:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 paź 2012, o 13:36
Posty: 211
Lokalizacja: Rytel
Replika: M4 SA
FPS: 400
tylko pamietaj o kulkach 0.20 :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 sty 2014, o 15:08 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 paź 2012, o 19:47
Posty: 486
Lokalizacja: Rytel
Replika: AK-74 RK-06
FPS: 540
@Didi Niestety nie wezmę go na strzelankę, poszła mi jedna bramka (fototranzystor BPW17), miałem zapas ale ten niestety się już wyczerpał.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 sty 2014, o 19:09 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 paź 2012, o 18:04
Posty: 46
Lokalizacja: Londyn / Gliwice
Replika: G36,Beretta
FPS: 360
Zajebisty sprzęt -- SZACUNEK a mi udało się kupić madbulla (Nowego)za jedyne 160zł w przeliczeniu
Nie ma co gadać, to jest przydatny sprzęt, szczególnie u nas gdzie ostatnio nie chcieli wpóścić kumpla bo miał 1fps za dużo.
Pozdrawiam COAS

_________________
Wystarczy żeby dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje.
Edmund Burke


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  

cron

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
CoDFaction Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL